Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Meer weten ? Sluiten en accepteren

Laat je inspireren Kunstwerken

Kovacs

Ambassadeur 2020

KOVACS 

In 2013 was ze daar ineens, Sharon Kovacs (29), de zangeres met het kortgeschoren haar en het rauwe, donkere stemgeluid. Haar muziek is doordringend en vooral heel puur. Met haar hit My Love wist ze menig hart te veroveren en werd ze al snel uitgeroepen tot Serious Talent en 3FM Megahit. Optredens op Lowlands, North Sea Jazz en internationale festivals volgden.


Mata Hari als inspiratiebron
Kovacs koos voor haar track het danskostuum van Mata Hari in het Fries Museum als inspiratiebron. Veel verhulde het niet, dit exotische danskostuum van de Friese Margaretha Zelle, beter bekend als Mata Hari. En dat was ook precies de bedoeling. Met exotische, sensuele dansen betovert ze haar publiek en wordt ze al snel een stijlicoon, sekssymbool en femme fatale.

Kovacs over Mata Hari:

‘Mata Hari fascineert mij buitengewoon door het mysterie dat haar omringt en haar tragische einde. Al met al de juiste ingrediënten voor een boeiende soundtrack’.

Artwork by Villain & Gai

Wat zij kan, kan jij ook! 

Laat je ook muzikaal inspireren door kunst en doe mee met Art Rocks!

Stap 1: Kies een kunstwerk uit de selectie.
Stap 2: Schrijf een track geïnspireerd op dit kunstwerk en neem deze op. Dit hoeft niet professioneel opgenomen te worden.  
Stap 3: Upload je track op YouTube (private link mag ook!) en meld je aan via de website om mee te doen met Art Rocks. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent de start van de aanmeldperiode en schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg ons op de socials! 

Meer info over de competitie en aanmelden vind je hier

YOU ROCK!

Deel deze pagina
Laat je inspireren Kunstwerken