Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Meer weten ? Sluiten en accepteren

Laat je horen! Stem nu

Welke act is jouw favoriet?

Hoe werkt het stemmen?

Met jouw stem zorg je ervoor dat je favoriete act een stap dichterbij de finale van Art Rocks in Paradiso komt. Je kunt op twee momenten gedurende de muziekcompetitie een publieksstem geven:

Eerste stemronde: aanmeldperiode 
Start: 28 augustus 2020 | 00:00
Sluit: 22 november 2020 | 23:59:59

De eerste ronde kan je via een online stem jouw favoriet de museumronde in stemmen. Per museum gaat de act met de meeste online stemmen door naar de museumronde. Zie ook het competitieschema

Tweede stemronde: museumronde
Start: 01 december 2020 | 19:00*
Sluit: 01 maart 2021 | 23:59:59
*Tijd kan afwijken

De tweede ronde kan je wederom online stemmen op je favoriet maar je kan in deze periode ook tijdens de museumronde je stem laten horen, een zogeheten zaalstem (telt vijf keer zwaarder mee dan een online stem).

Hoe kun je stemmen?

1: Online stem
Een online stem doe je via de website bij pagina inzendingen. Ga naar de persoonlijke pagina van jouw favoriete act. Op deze pagina kun je jouw stem uitbrengen door op het hartje <3 of op 'STEM NU' te klikken. Vul vervolgens het formulier in om jouw stem compleet te maken. Je kunt maar één keer online stemmen. Zodra je hebt gestemd, ontvang je een bevestigingsmail in je mailbox. Hiermee maak je de stem definitief. Let op: soms belandt deze mail in je spambox, kijk dus altijd even daar als je niks hebt ontvangen. Ook kan het soms even duren voordat je de mail ontvangt. Mocht je problemen ondervinden met het stemmen mail dan naar info@artrocks.nl.

2: Zaalstem*
Tijdens de museumronde krijg je als bezoeker alle acts te zien en aan het eind van de route kan jij door middel van het invullen van de stemflyer je stem uitbrengen. Deze zogeheten zaalstem telt maar liefst vijf keer zwaarder dan een online stem. Kom jouw favoriet dus aanmoedigen tijdens de museumronde!  
*Er bestaat een mogelijkheid dat vanwege de corona-maatregelen er weinig tot zelfs geen publiek aanwezig kan zijn. Wij proberen hier dan een oplossing voor te vinden maar het kan zijn dat de zaalstem hiermee komt te vervallen.

Win met jouw stem gratis tickets

Je maakt met jouw zaalstem kans op gratis tickets (2 per persoon) voor de finale. We maken de winnaars bekend via mail.

Kan je zien hoeveel stemmen een inzending heeft?

Ja, je kunt bij elke inzending zien hoeveel stemmen deze act heeft. Het aantal stemmen dat een inzending tot dusver heeft ontvangen, staat aangegeven naast het hartjesicoon.  

Ga naar de inzendingen en stem op je favoriet

Deel deze pagina
Laat je horen! Stem nu