Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer weten Sluiten en accepteren

Welk lied past volgens jou het best bij het kunstwerk? Stem nu

Stem op je favoriete lied

Welk lied past volgens jou het best bij het kunstwerk?

Hoe klinkt het kunstwerk van Van Gogh in jouw oren? Of die van Rothko? Beluister de ingezonden nummers en stem op jouw favoriet! 

Help je favoriete act naar de finale 

Met jouw stem zorg je ervoor dat je favoriete act een stap dichterbij de finale van Art Rocks is. Je kunt op twee momenten gedurende de muziekcompetitie Art Rocks een publieksstem geven: de eerste ronde (t/m 28 oktober 23:59 uur) is om jouw favoriet de museumronde in te krijgen. De tweede ronde is om jouw favoriet de finale in te krijgen.

Tweede stemronde: de finale
Stem op jouw favoriet en help diegene daarmee de finale in! Van de 56 acts uit de museumronde gaan er in totaal acht door naar de finale. Het publiek mag de achtste finalist bepalen. Tussen 1 november t/m 9 december mag je daarom opnieuw stemmen, maar nu op degene waarvan jij vindt dat die in de finale moet staan. De finale vindt op 23 januari in poppodium Paradiso plaats.

Hoe kun je stemmen?

Je kan op twee manieren stemmen: online en tijdens de museumronde zelf. Je online stem telt één keer, je stem tijdens de museumronde telt maar liefst vijf keer. 

Tijdens de museumronde stemmen
Bezoek de halve finale waar jouw favoriet optreedt. Daar ontvang je een stemformulier waarmee je jouw stem kunt uitbrengen. Deze 'fysieke stem' telt maar liefst vijf keer mee. 

Online stemmen
Ga op deze website naar de pagina van jouw favoriete act, op deze pagina kun je jouw stem uitbrengen via de stembutton. Vul vervolgens het formulier in om jouw stem compleet te maken. Je kunt maar één keer online stemmen. Zodra je hebt gestemd, ontvang je een bevestigingsmail in je mailbox. Hiermee maak je de stem definitief. Let op: soms belandt deze mail in je spambox, kijk dus altijd even daar als je niks hebt ontvangen. Mocht je problemen ondervinden met het stemmen mail dan naar info@artrocks.nl.

Win met jouw stem gratis tickets

Je maakt met jouw stem kans op één van de 10x2 gratis tickets voor de finale. We maken de winnaars bekend via mail.

Kan je zien hoeveel stemmen een inzending heeft?

Ja, je kunt bij elke inzending zien hoeveel stemmen deze act heeft. Het aantal stemmen dat een inzending tot dusver heeft ontvangen, staat aangegeven naast het hartjesicoon.  

Ga naar de inzendingen en stem op je favoriet

Deel deze pagina
Welk lied past volgens jou het best bij het kunstwerk? Stem nu