Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer weten Sluiten en accepteren

Art Rocks inschrijvingsperiode

Win een optreden in een museum, Paradiso én €1000

Art Rocks, de grootste Nederlandse muziekcompetitie die kunst en muziek samenbrengt, gaat 28 augustus 2018 weer van start. De competitie daagt muzikanten uit alle genres uit een track te schrijven geïnspireerd op een kunstwerk. De beste inzendingen spelen hun nummer live in een groot Nederlands museum en strijden in poppodium Paradiso voor een geldprijs van €1000. De competitie wordt georganiseerd door stichting Art Match en de zeven toonaangevende musea Museum Boijmans Van Beuningen, Bonnefantenmuseum, Tropenmuseum, Drents Museum, Kröller-Müller Museum, Museum Prinsenhof Delft en Centraal Museum.

Competitie
Op 28 augustus 2018 maken we de kunstwerken bekend die je kunt kiezen om een nummer over te maken. Vanaf die dag tot en met 26 oktober 23:59 uur kun je jouw nummer insturen bij Art Rocks. Uit alle inzendingen selecteert een vakjury 56 muziekacts. Deze acts spelen tijdens de voorrondes hun nummer live bij het kunstwerk in een van de zeven toonaangevende musea. De beste acht acts strijden in de finale in poppodium Paradiso voor de titel, een geldprijs van € 1000 en een videoclip.

Deel deze pagina