Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer weten Sluiten en accepteren

Leer songwriten van Blaudzun meld je aan

Masterclass songwriting met Blaudzun in Otterlo

Kröller-Müller Museum - Otterlo

Hoe klinkt een Van Gogh? Of Basquiat? De landelijke muziekcompetitie Art Rocks daagt jou uit een nummer te maken geïnspireerd op een kunstwerk uit de collectie van verschillende musea. Art Rocks organiseert een masterclass songwriting met Blaudzun om je hierbij te helpen.

In de masterclass ga je een track maken bij een zelfgekozen kunstwerk. Oog in oog staan met een kunstwerk, wat doe dat met je? Welke sound hoor je? En hoe vertaal je dat naar lyrics? Blaudzun geeft je tips en tricks! In deze Masterclass bezoek je samen met Blaudzun het Kröller-Müller Museum in Otterlo, en ga je aan de slag met jouw muzikale inspiratie. Aan het einde van de middag ga je naar huis met handige tips en tricks die je helpen bij het maken van een nummer dat geïnspireerd is op een kunstwerk.

Programma
Je begint de masterclass met een tour langs de kunstwerken waar je uit kunt kiezen. Na de tour vertelt Blaudzun hoe hij tot zijn nummer is gekomen en hoe zijn songwritingproces is verlopen. Vervolgens ga je zelf aan de slag te gaan met het schrijven en maken van een track.

Praktische informatie
Locatie: Kröller-Müller Museum, Otterlo
Datum: 20 oktober 2018
Tijd: 13.00 - 15.30 uur
Prijs: gratis 


Aanmelden: meld je aan door een mail te sturen naar info@krollermuller.nl met als onderwerp Masterclass Blaudzun. Vermeld in de mail je voornaam, achternaam, leeftijd en welke vraag je aan Blaudzun wilt stellen. Aanmelden is verplicht. Let op, je aanmelding is pas definitief wanneer je een bevestiging per mail hebt ontvangen. 

Leer songwriten van Blaudzun meld je aan