Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer weten Sluiten en accepteren

Leer songwriten van Yung Nnelg meld je aan

Masterclass songwriting met Yung Nnelg in Utrecht

Centraal Museum - Utrecht

Hoe klinkt een Van Gogh? Of Basquiat? De landelijke muziekcompetitie Art Rocks daagt jou uit een nummer te maken geïnspireerd op een kunstwerk uit de collectie van verschillende musea. 

In de masterclass ga je een track maken bij een zelfgekozen kunstwerk. Oog in oog staan met een kunstwerk, wat doe dat met je? Welke sound hoor je? En hoe vertaal je dat naar lyrics? Yung Nnelg geeft je tips en tricks! In deze Masterclass bezoek je samen met Yung Nnelg het Centraal Museum in Utrecht, en ga je aan de slag met jouw muzikale inspiratie. Aan het einde van de middag ga je naar huis met handige tips en tricks die je helpen bij het maken van een nummer dat geïnspireerd is op een kunstwerk.

Programma
Je begint de masterclass met een tour langs de kunstwerken waar je uit kunt kiezen. Na de tour vertelt Yung Nnelg hoe hij tot zijn nummer is gekomen en hoe zijn songwritingproces is verlopen. Vervolgens ga je zelf aan de slag te gaan met het schrijven en maken van een track.

Praktische informatie
Locatie: Centraal Museum, Utrecht
Datum: 16 september
Tijd: 13.00 - 15.30 uur 
Prijs: gratis
Aanmelden: aanmelden is verplicht en kan via johan@artrocks.nl. Vermeld in je mail je voornaam, achternaam en leeftijd. Let op, je aanmelding is pas definitief wanneer je een bevestiging per mail hebt ontvangen.

Leer songwriten van Yung Nnelg meld je aan