Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer weten Sluiten en accepteren

Museumronde Bonnefantenmuseum - Maastricht

Maastricht

Geef je verbeelding de vrije loop wanneer een muzikant zijn track live speelt bij de installatie 'Ghost Keeping'. Of ontdek de emoties die schuilgaan achter de parels van Ai WeiWei door de teksten van een lied. Tijdens de Museumronde treden tien halve finalisten live op naast het kunstwerk waar zij een lied voor maakten.

Programma

Tijdens de halve finale speelt elke halve finalist meerdere malen zijn soundtrack bij het kunstwerk dat hem inspireerde. Daarnaast zal Yung Nnelg zijn Art Rocks-nummer live spelen en maakt hij onderdeel uit van de vakjury.

De competitie

Uit alle inzendingen van Art Rocks worden 56 acts geselecteerd voor de halve finale (de vijf Museumrondes). Elke muziekact speelt in één Museumronde (acht acts per Museumronde). Per museumronde kiest een vakjury één act die doorgaat naar de finale in poppodium Paradiso op 23 januari 2019.

Stem jouw favoriet de finale in

Er gaan acht muziekacts door naar de finale, waarvan één publieksfinalist. Deze publieksfinalist wordt bepaald aan de hand van een online stemronde én een 'fysieke' stemronde. Als bezoeker van de Museumronde mag je namelijk, naast je online stem, nog een keer stemmen op jouw favoriet. Deze 'fysieke' stem telt vijf keer zwaarder mee dan een online stem. Nog een reden om naar de museumronde te komen om jouw favoriet te steunen!

Praktische informatie

Zaterdag 8 december 
12:30 tot 17:00

Prijzen:
€ 12,50  Volwassenen
€ 6,25 Studenten, CJP pashouders
Gratis: Jongeren t/m 18 jaar, Museumkaart, LGOG, Kunstuitleen, Vrienden van het Bonnefantenmuseum, CIMAM, Kumulus met Bonnefanten Jaarpas, Nationale en internationale studenten met Bonnefanten Jaarpas (te koop voor € 6,25), ICOM, Vereniging Rembrandt, VIP kaart BankGiro Loterij.

Deel deze pagina
Inzendingen