Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer weten Sluiten en accepteren

Museumronde Kröller-Müller Museum - Otterlo

Otterlo

Tijdens Art Rocks staat de crossover tussen kunst en muziek centraal in het museum. In elk museum is er een museumronde waarin 8 muziekacts hun soundtrack live bij het kunstwerk spelen en strijden om een finaleplek.

Line-up

11Eleven
A. Johanson
Géonne Hartman
Hannah Mae
L'Ama
LAu
Romy en Daan
Mata Hari

Special guest: Blaudzun

Programma

Tijdens de halve finale speelt elke halve finalist meerdere malen zijn soundtrack bij het kunstwerk dat hem inspireerde, zodat je geen enkele act hoeft te missen. Daarnaast zal Blaudzun zijn Art Rocks-nummer live spelen en maakt hij onderdeel uit van de vakjury.

De competitie

Uit alle inzendingen van Art Rocks worden 56 acts geselecteerd voor de halve finale (de zeven Museumrondes). Elke muziekact speelt in één Museumronde (acht acts per Museumronde). Per museumronde kiest een vakjury één act die doorgaat naar de finale in poppodium Paradiso op 23 januari 2019.

Stem jouw favoriet de finale in

Er gaan acht muziekacts door naar de finale, waarvan één publieksfinalist. Deze publieksfinalist wordt bepaald aan de hand van een online stemronde én een 'fysieke' stemronde. Als bezoeker van de Museumronde mag je namelijk, naast je online stem, nog een keer stemmen op jouw favoriet. Deze 'fysieke' stem telt vijf keer zwaarder mee dan een online stem. Nog een reden om naar de museumronde te komen om jouw favoriet te steunen!

Attend in het Facebook event

Praktische informatie

Zondag 9 december 
12:30 tot 17:00

TIJDEN
1e ronde: 12:30
2e ronde: 13:30
3e ronde: 14:15
Bekendmaking: 16:00

Entree:
Een geldig entreebewijs voor het Kröller-Müller Museum.

Prijzen: 
Volwassenen € 19.00
- met Museumkaart € 9.50
Kinderen 6 tot 12 jaar € 9.50
- met Museumkaart € 4.75
Kinderen tot 6 jaar gratis
CJP € 13.30
Collegekaart/studentenpas € 14.25

Parkeerkosten:
In het park € 6.75
Buiten het park € 3.40

Deel deze pagina
Inzendingen