Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer weten Sluiten en accepteren

Leer songwriten van Yung Nnelg meld je aan

Workshopdag songwriting met Yung Nnelg in Assen

Popsport - Drents Museum - Assen

Hoe klinkt een Van Gogh? Of Basquiat? De landelijke muziekcompetitie Art Rocks daagt jou uit een nummer te maken geïnspireerd op een kunstwerk uit de collectie van verschillende musea. Art Rocks organiseert samen met Popsport vier inspirerende Songwriting workshopdagen om je hierbij te helpen.

Tijdens deze dag doe je inspiratie op om mee te doen aan Art Rocks en maak je een begin met je nummer. Oog in oog staan met een kunstwerk, wat doe dat met je? Welke sound hoor je? En hoe vertaal je dat naar lyrics? Aan het einde van de dag ga je naar huis met handige tips en tricks die je helpen bij het maken van een nummer dat geïnspireerd is op een kunstwerk en zet je de eerste stappen om het nummer daadwerkelijk te maken.

Programma
Je begint de dag met een workshop Kunst Kijken o.l.v. de ervaren museumdocent en mindfulcoach Peter Thissen. Je bekijkt hierbij de kunstwerken die zijn geselecteerd voor Art Rocks op een associatieve manier zodat je nieuwe inspiratie krijgt. Ervaar wat het kunstwerk bij jou teweegbrengt.

Na deze workshop laat je je inspireren door Art Rocks ambassadeurs Yung Nnelg en vertelt hij hoe hij tot zijn nummer is gekomen en zijn songwritingproces is verlopen. Wat zijn zijn tips en tricks? Vervolgens krijg je de tijd om samen met Popsport-coaches aan de slag te gaan met jouw nummer zodat je het daadwerkelijk kan insturen voor de Art Rocks competitie.

Praktische informatie
Locatie: Drents Museum, Assen
Datum: 13 oktober
Tijd: 11.00 - 16.00 uur
Prijs: gratis
Aanmelden: meld je aan via dit formulier. Aanmelden is verplicht. Let op, je aanmelding is pas definitief wanneer je een bevestiging per mail hebt ontvangen.

Leer songwriten van Yung Nnelg meld je aan