Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Accepteren Meer weten ? Niet accepteren

Laat je inspireren Bekijk de ART ROCKS collectie

CODA Museum

Apeldoorn

Over CODA Museum

CODA Museum in Apeldoorn is de plek voor wisselende tentoonstellingen met moderne, beeldende kunst, hedendaagse mode- en kunstenaarssieraden van (inter)nationale ontwerpers en kunstenaars en kunst van en op papier.

Ook thematische tentoonstellingen en presentaties die verhalen over de geschiedenis van Apeldoorn en omgeving maken een belangrijk onderdeel uit van de programmering.


Over de collectie
De collectie hedendaagse en moderne kunst van CODA is voortgekomen uit de verzameling die door het voormalig Van Reekum Museum is opgebouwd. Deze collectie bestaat uit een aantal deelcollecties die schilderijen, sculpturen, grafiek, ex libris, kunstenaarsboeken en sieraden omvat.

CODA Museum heeft deze brede verzameling vanaf 2004 aangescherpt en uitgebreid door de nadruk te leggen op het hedendaagse sieraadontwerp en beeldende kunst op en van papier en karton. Daarnaast is er aandacht voor de historische collectie en de collectie houten ADO speelgoed van Ko Verzuu. Bekijk de CODA Collectie op Collectie Gelderland.

Onderdelen van de CODA collectie worden gepresenteerd in wisselende samenstellingen.

 

Bezoek het museum

Openingstijden
Maandag: gesloten*
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag:11.00 - 17.00 uur

Adres
Vosselmanstraat 299
7311 CL Apeldoorn

Deel deze pagina
Laat je inspireren Bekijk de ART ROCKS collectie