Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Accepteren Meer weten ? Niet accepteren

Rock kunst als Sef KIES JE KUNSTWERK

Ambassadeur Sef lanceert zijn track 'Nieuws'

Art Rocks ambassadeur Yousef ‘Sef’ Gnaoui, lanceert vandaag zijn gloednieuwe track ‘Nieuws'! Deze track is geïnspireerd op het werk ‘BLKNWS’ van de Amerikaanse kunstenaar Kahlil Joseph. In deze installatie toont Joseph een ontroerende, grappige en ambitieuze visie op hoe media eruit zouden zien wanneer het niet ‘witgekalkt en bevooroordeeld’ zou zijn, maar creatiever en vooral representatiever. Het kunstwerk is vanaf 29 september te bewonderen in museum Bonnefanten.

 

Sef over het kunstwerk:

"Ik heb gekozen voor de video-installatie BLKNWS van Kahlil Joseph. Het is een soort doorlopende en steeds veranderende stroom over hoe “zwart” in de media en het nieuws wordt behandeld. Het is daardoor een bijna onuitputtelijke bron van inspiratie en van toepassing op culturele minderheden wereldwijd. Het leek mij een hele interessante uitdaging om daar iets over te maken."

LUISTER HET NUMMER HIER

Sef - Nieuws (Artwork)

Ontwerper Gilles de Brock heeft zich laten inspireren door het nummer en maakte dit artwork voor de cover.

 

Begin net als Sef met je track!

Laat je ook muzikaal inspireren door kunst en doe mee met Art Rocks.
Stap 1: Kies een kunstwerk uit de selectie.
Stap 2: Schrijf een track geïnspireerd op dit kunstwerk en neem deze op. Dit hoeft niet professioneel opgenomen te worden.  
Stap 3: Upload je track op YouTube (private link mag ook!) en meld je hier aan om mee te doen met Art Rocks. 
Stap 4: YOU ROCK!

Hulp nodig? We organiseren gratis masterclasses songwriting in samenwerking met Popsport. Deze worden gegeven door onze ambassadeurs (S10, Sef & Kovacs) en Popsport coaches die alle ins & outs met jou delen over het maken van een song bij een kunstwerk. Doe er je voordeel mee en meld je aan!

Deel deze pagina
Rock kunst als Sef KIES JE KUNSTWERK