Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Meer weten ? Sluiten en accepteren

Partners

Landelijke partners

Landelijke partners van muziekcompetitie Art Rocks 2018 zijn De Grote Prijs van Nederland, Popsport en Red Bull Studios.

De Grote Prijs van Nederland

De Grote Prijs van Nederland is de grootste en langstlopende muziekcompetitie van Nederland, met jaarlijkse finales in Paradiso en Melkweg. De Grote Prijs werd in 1983 in het leven geroepen door muziektijdschrift OOR, omroep VARA en het Lochem Festival. Sindsdien heeft vele muzikanten geholpen om door te breken, zoals Roosbeef, Junkie XL, Eefje de Visser en Pitto. De Grote Prijs van Nederland is deels verantwoordelijk voor de werving van deelnemers voor Art Rocks 2018.

RedBull Studios

De RedBull Studios Amsterdam biedt zowel lokaal talent als internationale topartiesten de ultieme faciliteiten om muziek te maken. De studio bestaat uit een control room en een live room en is ingericht voor analoge én digitale producties. RedBull Studios geeft de ambassadeurs van Art Rocks de kans hun lied professioneel op te laten nemen in RedBull Studios. 

Popsport

Is hét coachingsprogramma voor talentvolle, jonge muzikanten, bands en acts die meer willen met hun eigen muziek! Popsport geeft coaching op maat van professionals uit de muziekbusiness en zal voor Art Rocks 2018 deels verantwoordelijk zijn voor de werving van muzikanten, masterclasses en promotie rondom de muziekcompetitie.

Deel deze pagina