Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Accepteren Meer weten ? Niet accepteren

Partners

Landelijke partners

Landelijke partners van muziekcompetitie Art Rocks 2020

De BankGiro Loterij – de cultuurloterij van Nederland   

De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland. Minimaal 40 procent van de opbrengst schenkt de loterij aan cultuur in Nederland. Maandelijks spelen 700.000 deelnemers mee met de BankGiro Loterij. Zij maken elke maand kans op meer dan honderdduizend prijzen en dragen met een deel van hun lotprijs bij aan alle vormen van cultuur in Nederland: van molens tot concerten en van festivals tot musea. Dankzij de deelnemers kan de BankGiro Loterij in 2020 een recordbedrag van ruim 84,3 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties. Sinds 1998 kon de BankGiro Loterij dankzij haar deelnemers ruim 1 miljard euro bijdragen aan cultuur in Nederland.  

Lees meer

Popsport

Is hét coachingsprogramma voor talentvolle, jonge muzikanten, bands en acts die meer willen met hun eigen muziek! Popsport geeft coaching op maat van professionals uit de muziekbusiness en zal voor Art Rocks 2020 deels verantwoordelijk zijn voor de werving van muzikanten, masterclasses en promotie rondom de muziekcompetitie.

Lees meer

Buma Music Academy

Buma Music Academy is een lesprogramma voor muziek en ckv in het Nederlands voortgezet onderwijs. Deze vakken zijn belangrijk voor de zelfexpressie en creatieve ontwikkeling van jongeren. Daarom geeft Buma Music Academy ze een boost met actueel muziekonderwijs dat aansluit bij de belevingswereld van scholieren. Buma Music Academy heeft een les geschreven over de relatie tussen muziek en beeldende kunst, daarmee ondersteunt zij Art Rocks bij de werving.

Lees meer

De Grote Prijs van Nederland

De Grote Prijs van Nederland is de grootste en langstlopende muziekcompetitie van Nederland, met jaarlijkse finales in Paradiso en Melkweg. De Grote Prijs werd in 1983 in het leven geroepen door muziektijdschrift OOR, omroep VARA en het Lochem Festival. Sindsdien heeft vele muzikanten geholpen om door te breken, zoals Roosbeef, Junkie XL, Eefje de Visser en Pitto. De Grote Prijs van Nederland ondersteunt in de werving van deelnemers voor Art Rocks 2020.

Lees meer

VSBfonds

VSBfonds steunt iedereen die actief mee wil doen in onze samenleving en iedereen die anderen actief uitnodigt mee te doen met projecten. Met projecten waarbij mensen leren, zich ontwikkelen of omkijken naar anderen. Of met projecten die zorgen voor nieuwe verbindingen tussen groepen verschillende mensen. Zo versterkt VSBfonds een samenleving waarin we samenredzaam zijn en het prettiger leven is.  

Lees meer

Uitmarkt

Op 28/29/30 augustus is er de Uitmarkt ‘digitaal en in de zaal’. Een breed aanbod van voorstellingen en optredens zal gratis te bekijken zijn. Sommige voorstellingen zijn als livestreams direct te volgen en een aantal zijn bij te wonen voor beperkt publiek. 

Lees meer

 

Deel deze pagina