Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Accepteren Meer weten ? Niet accepteren

Partners

Landelijke partners

De Vriendenloterij

De VriendenLoterij steunt organisaties die dagelijks geluk van andere mogelijk willen maken. Dit zijn organisaties die zich inzetten voor cultuur, sport en welzijn. Bijvoorbeeld de musea en monumenten bij u in de buurt of uw plaatselijke sportvereniging. Wij werven fondsen voor onze goede doelen en culturele partners en geven bekendheid aan hun werk door het organiseren van een loterij.

Lees meer

Popsport

Is hét coachingsprogramma voor talentvolle, jonge muzikanten, bands en acts die meer willen met hun eigen muziek! Popsport geeft coaching op maat van professionals uit de muziekbusiness en was voor Art Rocks 2018 en 2020 deels verantwoordelijk voor de werving van muzikanten, masterclasses en promotie rondom de muziekcompetitie.

Lees meer

Buma Music Academy

Buma Music Academy is een lesprogramma voor muziek en ckv in het Nederlands voortgezet onderwijs. Deze vakken zijn belangrijk voor de zelfexpressie en creatieve ontwikkeling van jongeren. Daarom geeft Buma Music Academy ze een boost met actueel muziekonderwijs dat aansluit bij de belevingswereld van scholieren. Buma Music Academy heeft een les geschreven over de relatie tussen muziek en beeldende kunst, daarmee ondersteunt zij Art Rocks bij de werving.

Lees meer

De Grote Prijs van Nederland

De Grote Prijs van Nederland is de grootste en langstlopende muziekcompetitie van Nederland, met jaarlijkse finales in Paradiso en Melkweg. De Grote Prijs werd in 1983 in het leven geroepen door muziektijdschrift OOR, omroep VARA en het Lochem Festival. Sindsdien heeft vele muzikanten geholpen om door te breken, zoals Roosbeef, Junkie XL, Eefje de Visser en Pitto. De Grote Prijs van Nederland heeft Art Rocks ondersteunt in de werving van deelnemers voor alle vijf edities van Art Rocks.

Lees meer

VSBfonds

VSBfonds steunt iedereen die actief mee wil doen in onze samenleving en iedereen die anderen actief uitnodigt mee te doen met projecten. Met projecten waarbij mensen leren, zich ontwikkelen of omkijken naar anderen. Of met projecten die zorgen voor nieuwe verbindingen tussen groepen verschillende mensen. Zo versterkt VSBfonds een samenleving waarin we samenredzaam zijn en het prettiger leven is.  

Lees meer

Uitmarkt

In augustus 2020 was er de Uitmarkt ‘digitaal en in de zaal’. Een breed aanbod van voorstellingen en optredens zal gratis te bekijken zijn. Eric Corton fietst door Amsterdam langs theaters en concertzalen en ontmoet artiesten. In Carré praat hij met onze ambassadeur Kovacs over Art Rocks. Kovacs vertelt over haar liefde voor kunst en laat zich inspireren door het danskostuum van Mata Hari. 

Kijk hier

Ook partner worden van Art Rocks? 

Klik hier