Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Accepteren Meer weten ? Niet accepteren

KEEK De Slaapkamer

Publieksfavoriet

KEEK is met een totaal van 4.981 stemmen de publieksfavoriet en wint daarmee de eerste finaleplek van muziekcompetitie Art Rocks 2021. De band wist de harten van het publiek te veroveren met de track 'De Slaapkamer'. Deze track is geïnspireerd op het gelijknamige kunstwerk van Van Gogh. Op 8 mei strijdt KEEK tegen 7 andere finalisten in de finale in Paradiso. En dit wordt niet zomaar een finaleDit jaar wordt het uitgezonden via BNNVARA op NPO3. Wie de overige 7 finalisten zijn wordt later pas bekend gemaakt.

 

Bekijk de inzending hier
 

 

De Museumrondes

Art Rocks presenteert in samenwerking met BNNVARA een online editie Art Rocks: hoe klinkt een kunstwerk? Vanuit je woonkamer kun je straks nieuwe muziek ontdekken en toch nog een beetje kunst en cultuur snuiven. In de 14 afleveringen neemt Cesar Majorana je mee in het museum langs de live optredens en kunstwerken en kan jij ontdekken wie er naast KEEK nog meer doorgaan naar de finale.  

 

De afleveringen worden tussen 13 april en 5 mei uitgezonden (20:00 - 20:30). 

BEKIJK HIER HET UITZENDSCHEMA


Art Rocks finale op NPO3 

De samenwerking met BNNVARA heeft geresulteerd in zendtijd op NPO2 Extra en een finale-uitzending op NPO3. Uiteindelijk strijden er 8 finalisten om de titel in Paradiso. In de finale krijgt de kijker een blik achter de schermen. Wie zijn deze deelnemers en hoe bereiden zij zich voor op de finale? Kijk op 8 mei vanaf 23:30 mee op NPO3. De presentatie is in handen van Cesar Majorana en Dzifa Kusenuh. In de jury zitten o.a. de ambassadeurs Sef, S10 en Kovacs.


De winnaar van Art Rocks krijgt een mooi prijzenpakket met o.a. een geldprijs van € 1000,- en studiotijd in de Wisseloord studios.

 

 

LUISTER HIER ALLE DEELNEMERS

Deel deze pagina
KEEK De Slaapkamer