Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Accepteren Meer weten ? Niet accepteren

Femke Veeman nieuwe directeur

Art Rocks

Per 2023 start Femke Veeman als nieuwe directeur van Art Rocks, het cross-over initiatief dat muzikanten uitnodigt een soundtrack te maken geïnspireerd op een kunstwerk uit de collecties van Nederlandse topmusea. Zij neemt het stokje over van Esther Lubberding, die in haar tien jaar directeurschap Art Rocks naar een landelijk niveau wist te tillen met serieuze muziek-, media,- en museumpartners. Femke brengt graag verschillende werelden samen en betrok eerder diverse jongvolwassenen bij onder andere Eye Filmmuseum, Foam, Holland Festival en het Tropenmuseum. Met haar voorliefde bracht ze op verschillende manieren muziek het museum in, en gaat dat nu met Art Rocks in een nieuwe vorm doen.

“Ik kijk ernaar uit om het geluid van nieuw talent te versterken en ruimte te maken voor verrassende verbindingen tussen verschillende disciplines en werelden.”

 

Patrick Broekema, voorzitter van het bestuur van Art Rocks is zeer verheugd dat Femke aantreedt.

 "We zijn ontzettend trots dat we met Femke zo'n goede en bevlogen directeur hebben binnengehaald en hebben er als bestuur alle vertrouwen in dat zij in de komende editie van Art Rocks het talent van jonge makers zal laten horen en zien." 

 

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen omtrent Art Rocks? Volg ons dan op de socials en houd onze website in de gaten! 

Instagram

Facebook