Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Accepteren Meer weten ? Niet accepteren

Het nieuwe seizoen en kersttips!

Na de succesvolle 5e editie van Art Rocks zijn we samen met alle samenwerkingspartners om tafel gegaan om plannen te maken voor 2022. Onder de noemer ‘Remix’ hebben we alle onderdelen van deze bijzondere corona-editie onder de loep genomen en gekeken hoe we dit verder kunnen ontwikkelen naar een programma in het najaar van 2022. Dit deden we met muzikanten, ambassadeurs, juryleden, musea, kunstenaars, crew, bestuur en heel veel andere belangstellenden. 

REMIX TRAJECT
Van Spinoza tot nu in Amsterdam Museum

Op dit moment schrijven we aan het nieuwe plan. We gaan nog meer programma’s maken vanuit actuele thema’s en perspectieven van jongeren en verbinden creativiteit van de makers van nu met kunst en erfgoed. Hoe dat eruit komt te zien? Houd de komende maanden onze socials en website in de gaten want daar maken we alle nieuwe plannen bekend. 

MEER INFO

 

"WHERE ARE THEY NOW?"
Art Rocks' nieuwe video serie!

Sinds 2012 vindt de Art Rocks wedstrijd tweejaarlijks plaats. Sindsdien hebben we vijf acts tot winnaar mogen uitroepen; Try Acrobatics, Birdinaglasshouse, , Lisa Nora, WEAREKUZKO en Yoeri.

Maar hoe gaat het nu met hen? In Art Rocks' nieuwe serie 'Where are they now?' gaan we op bezoek bij de Art Rocks winnaars en stellen wij exact die vraag! De serie zal in Januari van start gaan, houd onze YouTube en website in de gaten!

 

KERSTTIP: HUISMUSEUM.NL RONDLEIDINGEN
Kijken, kijken, weer open.

Musea in coronatijd, de cultuurvloggers van My Daily Shot of Culture, vinden dat het gewoon moet kunnen! In korte video’s nemen zij je mee op een online rondleiding, laten je de prachtige werken zien en vertellen je de smeuïge verhalen die achter de tentoonstelling schuilgaan. Zo zijn musea bereikbaar voor iedereen!

Benieuwd wat er nu in de musea te zien is of kan je ook niet kiezen uit al die gave tentoonstellingen? Blijf lekker zitten (voor nu dan), laat de vloggers het voorwerk doen en breng het museum bij jou (thuis)!

MEER INFO

 

Deel deze pagina