Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Accepteren Meer weten ? Niet accepteren

Bekijk het uitzendschema

Hoe klinkt een kunstwerk?

Art Rocks Goes Digital 

We kunnen eindelijk het langverwachte nieuws met jullie delen! Achter de schermen is ontzettend veel gebeurd en het is nu de tijd om te vertellen waar wij al die tijd mee bezig zijn geweest. 

Waar de deelnemers normaal gesproken optreden voor een publiek terwijl ze naast hun gekozen kunstwerk staan, moest het dit jaar, vanwege Covid-19, anders opgelost worden. Art Rocks presenteert in samenwerking met BNNVARA een online editie Art Rocks: hoe klinkt een kunstwerk. Vanuit je woonkamer kun je straks nieuwe muziek ontdekken en toch nog een beetje kunst en cultuur snuiven. In de 14 afleveringen neemt Cesar Majorana je mee in het museum en spreekt met ambassadeurs Kovacs, S10 en Sef. Ook jureren zij in de online museumrondes. 


Art Rocks finale op NPO3 

De samenwerking met BNNVARA heeft geresulteerd in zendtijd op NPO2 Extra en een finale-uitzending op NPO3. Uiteindelijk strijden er 8 finalisten om de titel in Paradiso. In de finale krijgt de kijker een blik achter de schermen. Wie zijn deze deelnemers en hoe bereiden zij zich voor op de finale? Kijk op 8 mei vanaf 23:00 mee op NPO3. De presentatie is in handen van Cesar Majorana en Dzifa Kusenuh. In de jury zitten o.a. de ambassadeurs Sef, S10 en Kovacs.


De winnaar van Art Rocks krijgt een mooi prijzenpakket met o.a. een geldprijs van € 1000,- en studiotijd in de Wisseloord studios.


Uitzendschema Museumrondes 

De afleveringen worden tussen 13 april en 5 mei uitgezonden. Save these dates!

BEKIJK HIER HET UITZENDSCHEMA

 

 

LUISTER HIER ALLE DEELNEMERS

Deel deze pagina
Bekijk het uitzendschema