Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Accepteren Meer weten ? Niet accepteren

Kovacs eerste ambassadeur van Art Rocks 2020

Elke editie vraagt Art Rocks bekende muzikanten om ook een soundtrack te maken bij een kunstwerk. De eerste ambassadeur voor de editie 2020 is zangeres en performer Kovacs!

Over Kovacs
In 2013 was ze daar ineens, Sharon Kovacs (29), de zangeres met het kortgeschoren haar en het rauwe, donkere stemgeluid. Haar muziek is doordringend en vooral heel puur. Met haar hit My Love wist ze menig hart te veroveren en werd ze al snel uitgeroepen tot Serious Talent en 3FM Megahit. Optredens op Lowlands, North Sea Jazz en internationale festivals volgden. In het najaar van 2020 start de landelijke muziekcompetitie.

       
Danskostuum Mata Hari - kunstenaar onbekend - Fries Museum


Mata Hari als inspiratiebron
Kovacs kiest voor het danskostuum van Mata Hari in het Fries Museum. Kovacs over  Mata Hari: ‘Mata Hari fascineert mij buitengewoon door het mysterie dat haar omringt en haar tragische einde. Al met al de juiste ingrediënten voor een boeiende soundtrack’.
 
Eerdere ambassadeurs van muziekcompetitie Art Rocks waren Lucky Fonz III (2012), Eefje de Visser (2014), Akwasi (2014), Giovanca (2016), Cata.Pirata (2016), Yung Nnelg (2018) en Blaudzun (2018).


Rock The House Challenge
Voor de Rock The House Challenge laat Kovacs al een klein stukje van haar Mata Hari-nummer horen. Benieuwd naar de Challenge en haar nummer?

Bekijk de video en doe mee!
De Challenge is verlengd en loopt van 3 april t/m 30 april.

Doe mee met de Challenge


Deel deze pagina