Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Accepteren Meer weten ? Niet accepteren

S10 dropt nieuwe track!

Vandaag lanceert de derde en laatste Art Rocks 2020 ambassadeur S10 de track 'Naar De Zee’ geschreven op Vlieland en geïnspireerd op het kunstwerk van Vincent van Gogh.

LUISTER DE TRACK HIER:

Art work door Floor van der Nederend

Van Gogh als inspiratiebron

De jonge zangeres/rapper koos voor het werk ‘Zeegezicht bij Les Saintes-Maries-de-la-Mer’ van Vincent van Gogh, dat te zien is in het Van Gogh Museum. Dit zeegezicht schilderde Van Gogh ter plekke aan het strand, zo blijkt uit de zandkorrels die in de verflagen zijn gevonden. S10 schreef dit nummer ook ter plekke aan het strand. Teruggetrokken op Vlieland liet zij zich inspireren door het kunstwerk met als resultaat een geweldige track die naadloos aansluit bij het kunstwerk.

 

S10 over het inspirerende kunstwerk:

‘In de eerste instantie lijkt het schilderij gewoon een zee, maar als je goed kijkt is het opgebouwd uit veel verschillende kleuren, hierdoor voelde ik de diepte. Ik vind dit een mooie metafoor voor hoeveel lagen je in het dagelijks leven niet ziet totdat je goed kijkt’

Het schilderij ‘Zeegezicht bij Les Saintes-Maries-de-la-Mer’ van Vincent van Gogh, dat te zien is in het Van Gogh Museum.

ROCK KUNST ALS S10!

Laat je ook muzikaal inspireren door kunst en doe mee met Art Rocks!
Meer info over de competitie en aanmelden vind je hier.

Deel deze pagina