Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.
Accepteren Meer weten ? Niet accepteren

Ambassadeur Sef te gast bij VPRO Mondo

Op zondag 20 september was Art Rocks ambassadeur Sef te gast bij het televisieprogramma VPRO Mondo. Hij vertelde onder andere over zijn nieuwe nummer 'Nieuws', gebaseerd op het kunstwerk 'BLKNWS' van de Amerikaanse kunstenaar en videomaker Kahlil Joseph. Ook gaf hij zijn allereerste live-optreden van zijn nieuwe track!


VPRO Mondo
Mondo is hét kunst- en cultuurprogramma van de VPRO waarin Nadia Moussaid wekelijks kunstenaars, schrijvers en andere cultuurmakers uit binnen- en buitenland ontvangt. Mondo laat zowel op tv als online zien hoe rijk Nederland is op het gebied van muziek, literatuur, beeldende kunst en film.


BLKNWS
BLKNWS (black news) is een innovatieve filminstallatie van de uit Los Angeles afkomstige kunstenaar en filmmaker Kahlil Joseph. Het kunstwerk toont een ontroerende, grappige en ambitieuze visie op hoe media eruit zouden zien wanneer het niet 'witgekalkt en bevooroordeeld' zou zijn, maar creatiever en vooral representatiever. Klik hier voor meer info over dit kunstwerk.

BLKNWS is nu te zien bij HipHopHuis, Rotterdam én bij OSCAM, Amsterdam. Vanaf 29 september wordt het een onderdeel van de groepstentoonstelling SAY IT LOUD in het Bonnefanten, Maastricht.

Deel deze pagina